Kindercoaching
Opvoeden vanuit een positief gevoel

Coaching voor (gevoelige) temperamentvolle kids!

Je hebt veel strijd met je kind(eren) en het is vaak helemaal niet zo gezellig bij jou thuis. Je vraagt je af wat je verkeerd doet. Je doet je uiterste best om zo goed mogelijk op te voeden, maar het lukt niet. Ook al pas je alles toe zoals het je wordt geleerd.

Ik neem je mee in de gevoelswereld van je kind door te beschrijven wat temperamentvol gedrag is en hoe dat werkt bij jouw kind. Waarom zijn deze kinderen vaak boos of angstig? En hoe heeft jouw eigen gesteldheid daar invloed op en waarom? Ik geef je tips hoe je zelf al aan de slag kunt gaan om de heftige buien te verminderen en hoe jij jouw kind daarbij kunt helpen, zodat niet alleen jouw kind, maar ook jijzelf lekkerder in je vel zit.

Hoe verloopt de kindercoaching?

★  Na een eerste contact per telefoon of via de mail, plannen we een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek kun jij als ouder je vraag en doel verduidelijken. Ik vraag om op voorhand intake-formulieren in te vullen, die we als basis voor het gesprek kunnen gebruiken. Ook neem ik de tijd om uit te leggen hoe ik als kindercoach te werk ga en wat je van een traject mag verwachten.

★ Na dit gesprek ontvangen jullie een trajectvoorstel op maat, waarop de thema's, te betrekken derden, aantal sessies, data en kostprijs samengevat staat. Een schriftelijke goedkeuring van beide ouders is noodzakelijk. 

★ Het coachingtraject bestaat meestal uit 7 sessies (4 voor het kind / 3 voor de ouders). Ik geloof ten zeerste in de betrokkenheid van de ouders, zeker bij de jongere kinderen. Daarom laat ik de coaching van het kind afwisselen met oudercoaching.

  • incl. materialen voor het kind

  • incl. tool kit voor de ouders

  • incl. toelichtingen aan ouders om verder te oefenen

  • incl. tussentijdse betrokkenheid via mail of telefoon

★  5 tot 6 weken na het traject, nodig ik jullie graag uit voor een evaluatiegesprek, om te kijken of jullie je doel hebben bereikt en of er nog tips & tricks nodig zijn. 

Wat kost dit traject?

540 euro (incl. BTW)    OF    kies voor betaling in 4 termijnen van 135 euro (incl. BTW) 

Ontvang alvast onze tips over hoe je met een boos kind kan communiceren!