Wie ben ik?

Mijn naam is Mieke Dutoit. Ik ben 33 jaar, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Ik ben kindercoach in hart en nieren en heb mijn eigen praktijk, Kleine Helden Kindercoaching in Loenhout/Wuustwezel.

Ik begeleid kinderen met sociaal-emotionele problemen om zich beter in hun vel te voelen. Ik geloof dat ieder kind tot zijn recht mag komen.

Als ervaringsdeskundige vind ik veel voldoening in de uitdaging om bij zowel kind als ouder aansluiting te zoeken en aan te voelen. Het neerzetten van een sfeer waarin een kind zich veilig voelt, mijn passie, een gezonde dosis humor en mijn oprechte interesse in het kind zijn mijn voornaamste kwaliteiten. Natuurlijk vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen als coach. Dit doe ik via cursussen, trainingen en  workshops.

Kinderen begeleiden, hen laten ontdekken hoe mooi ze zijn, ze helpen met lastige vraagstukken, dáár krijg ik energie van! Van elk stapje vooruit, hoe klein soms ook, geniet ik. Van kinderen die hun eigen glans en kracht weer vinden word ik blij!