Ouders

Hou onze agenda in het oog!


Workshop

Hoe praat ik met mijn kids?  

Praten met kinderen... Hoe doe je dat? En welke woorden gebruik je dan? Hoe kun je ervoor zorgen dat je kind praat over wat hem of haar bezighoudt? Hoe kom je erachter wat je kind dwars zit? Of hoe praat je tegen je kind tijdens een woedebui? Waarom luistert je kind niet?

In deze workshop krijg je de nodige tools en vaardigheden mee om echt te leren communiceren met je kind. Door met je kind te praten, bouw je aan een sterke relatie en biedt je een veilige omgeving zodat ze telkens bij je terecht kunnen.                                  

Online Training

Omgaan met een boos kind 

Wordt jouw kind snel boos, gefrustreerd of heeft het vaak woede-aanvallen? Begrijp je niet waar die uitbarstingen vandaan komen en krijg je geen grip op de situatie? Voel je je schuldig als jij zelf ook uit je slof schiet als je kind zich zo dwars gedraagt?

Een online training om in je eigen tijd en in je eigen tempo te volgen. Boordevol informatie, tips, opdrachten en nieuwe inzichten.  4 weken lang, ontvang je een deel van de cursus. Via mail of skype kan je al je vragen kwijt. Ik help je graag verder! 

Oudertraining

Heppie ouders, Heppie kids!

Opvoeden is leuk, maar soms best lastig! Deze training is voor ouders die graag op een positieve manier leren opvoeden. Leer minder strijd hebben met je kind en ontdek hoe je als ouder positief en relaxed blijft. Want als ontspannen ouder, heb je meer draagvlak naar je kinderen toe.        

In 4 sessies om de twee weken, ontdek je wat je nodig hebt om te communiceren met je kids, een ontspannen ouder te zijn en je opvoeding op een andere manier te benaderen. Ook krijg je toegang tot een besloten facebookgroep, waarbij je terecht kan met vragen en bezorgdheden.                      

Oudertraining

Hooggevoelige, temperamentvolle kids!

Er zit meer achter een driftbui dan je denkt... Wat is hooggevoeligheid? Hoe uit zich dit bij mijn kind? Hoe kan ik mijn kind beschermen tegen overprikkeling? Hoe reageert mijn kind bij overprikkeling? Wat kan ik als ouder doen, om mijn kind te leren omgaan met zijn of haar hooggevoeligheid?

In drie sessies geven we inzicht in je kind en de nodige tools om je thuis terug in balans te brengen. Hierbij leer je als ouder om je hooggevoelig kind te begeleiden en zich lekker in zijn of haar vel te laten voelen.

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

Registreer je op onze nieuwsbrief!