Kleine Helden

KINDERCOACHING

Op afspraak


Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van begeleiding, oplossingsgericht, speciaal ontwikkeld voor het kind. Het is een vorm van coaching waarbij de belevingswereld van het kind centraal staat. Daarbij spelen o.a. het gezin, vriendjes, school en vrije tijd een belangrijke rol. Uitgangspunt is steeds zijn manier van denken, voelen en doen. Het creëren van succeservaringen vormt de leidraad naar plezier en vertrouwen in de toekomst. Als kindercoach help ik je kind de oplossing binnen zichzelf te vinden. 

KLEINE HELDEN CLUB

Check de agenda!

89€ p/p

Word lid van de Kleine Helden Club!
Een oefen- en speelgroep voor jonge kinderen die stevig in hun schoenen willen staan. Deze cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten waarbij ze zelfvertrouwen in zichzelf ontdekken en sociale vaardigheden ontwikkelen. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema... Buiten de nodige vaardigheden leren en zelf-vertrouwen op te bouwen, staat FUN centraal!

Van 4 tot 7 jaar

OUDERCOACHING

Check de agenda!

34€ p/p

Speciaal voor ouders met temperamentvolle, hooggevoelige kids!
Er zit meer achter een driftbui dan je denkt... Wat is hooggevoeligheid? Hoe uit zich dit bij mijn kind? Hoe kan ik mijn kind beschermen tegen overprikkeling? Wat kan ik als ouder doen, om mijn kind te leren omgaan met zijn of haar hooggevoeligheid?
Deze drie sessies geven je inzicht in je kind en de nodige tools om je thuis terug in balans te brengen.

Max. 6 personen 

WOBBEL YOGA

Check de agenda!

12€ p/p

Wobbelyoga is kinderyoga voor kinderen waarbij gebruik wordt gemaakt van het 'Wobbel balance board'. Niet enkel yoga, maar ook relaxatie op en rond het wobbelbord komt aan bod. We wisselen ontspanning en inspanning met elkaar af, aan de hand van spelletjes en creativiteit. Het maakt actieve kids rustiger en rustigere kinderen worden motorisch uitgedaagd actief te zijn.

Van 4 tot 12 jaar

PRIKKEL HELDEN

Check de agenda!

89€ p/p

Hoogsensitiviteit is geen afwijking of geen stoornis. Het is een karaktereigenschap die, afhankelijk van de wijze waarop men er mee omgaat, als een last of als een gave ervaren wordt. Het dieper verwerken van alle indrukken en omgaan met emoties maakt hoogsensitieve kinderen snel vermoeid, prikkelbaar, teruggetrokken of juist hyperactief. Deze sessies zijn speciaal gericht op kinderen tussen 4 en 7 jaar. Je kind leert hoe hooggevoeligheid in elkaar zit. Tijdens de sessies krijgen ze handvatten aangereikt om te leren hoe ze met lastige situaties om kunnen gaan.

Van 4 jaar tot 7 jaar / Max. 8 kids

DAPPERE HELDEN

Check de agenda!

89€ p/p

Is je kind bang om fouten te maken? Maakt je kind zich verschrikkelijk druk in een toets op school? Heeft jouw kind soms onverklaarbare buikpijn? Piekert je kind vaak, en ligt hij/zij wakker in bed? (Faal)angst is een gemeen monster... Tijdens deze cursus leren de kinderen dat ze dit monstertje te baas kunnen. We geven ze de tools via leuke en creatieve oefeningen om de negatieve, onzekere gevoelens om te buigen naar positieve gedachten. Zo staan ze sterker in hun schoenen.
Van 7 jaar tot 12 jaar / Max. 8 kids

Superhelden Kamp

Check de agenda!

95€ p/p

Deze zomer plannen we een 3-dagen kamp zonder overnachting rond het thema Superhelden! 

We maken onze eigen cape en verzinnen onze eigen superkrachten... Superslim, supersnel en supersterk! Deze 3 dagen draaien rond spel, plezier en creativiteit met een kleine knipoog naar de sociale ontwikkeling.

Van 4 tot 7 jaar

Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.