Kleine Helden

WOBBEL YOGA

Check de agenda!

15€ p/p

Wobbelyoga is kinderyoga voor kinderen waarbij gebruik wordt gemaakt van het 'Wobbel balance board'. Niet enkel yoga, maar ook relaxatie op en rond het wobbelbord komt aan bod. We wisselen ontspanning en inspanning met elkaar af, aan de hand van spelletjes en creativiteit. Het maakt actieve kids rustiger en rustigere kinderen worden motorisch uitgedaagd actief te zijn.

Van 4 tot 12 jaar

KLEINE HELDEN CLUB

Check de agenda!

89€ p/p

Word lid van de Kleine Helden Club!
Een oefen- en speelgroep voor jonge kinderen die stevig in hun schoenen willen staan. Deze cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten waarbij ze zelfvertrouwen in zichzelf ontdekken en sociale vaardigheden ontwikkelen. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema... Buiten de nodige vaardigheden leren en zelf-vertrouwen op te bouwen, staat FUN centraal!

Van 4 tot 7 jaar

TEA PARTY

Check de agenda!

20€ p/p

Een Tea Party staat volledig in het teken van warmte, gezelligheid en huiselijkheid. Er wordt naast thee, ook een hoop aandacht geschonken. Er wordt gekletst over wat ons bezig houdt en daarnaast gaan we ook creatief aan de slag. De kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te zijn, en om te praten over wat hen bezig houdt. De Tea Party heeft een positieve invloed op de persoonlijke ontwikkeling en het sociaal-emotionele welzijn van de kinderen. Ze krijgen de ruimte om zichzelf te zijn, en om te praten over wat hen bezig houdt.

Van 7 tot 12 jaar

PRIKKEL HELDEN

Check de agenda!

150€ p/p

Hoogsensitiviteit is geen afwijking of geen stoornis. Het is een karaktereigenschap die, afhankelijk van de wijze waarop men er mee omgaat, als een last of als een gave ervaren wordt. Het dieper verwerken van alle indrukken en omgaan met emoties maakt hoogsensitieve kinderen snel vermoeid, prikkelbaar, teruggetrokken of juist hyperactief. Deze sessies zijn speciaal gericht op kinderen tussen 4 en 7 jaar. Je kind leert hoe hooggevoeligheid in elkaar zit. Tijdens de sessies krijgen ze handvatten aangereikt om te leren hoe ze met lastige situaties om kunnen gaan.

Van 4 jaar tot 7 jaar / Max. 4 kids

DAPPERE HELDEN

Check de agenda!

150€ p/p

Is je kind bang om fouten te maken? Maakt je kind zich verschrikkelijk druk in een toets op school? Heeft jouw kind soms onverklaarbare buikpijn? Piekert je kind vaak, en ligt hij/zij wakker in bed? (Faal)angst is een gemeen monster... Tijdens deze cursus leren de kinderen dat ze dit monstertje te baas kunnen. We geven ze de tools via leuke en creatieve oefeningen om de negatieve, onzekere gevoelens om te buigen naar positieve gedachten. Zo staan ze sterker in hun schoenen.
Van 7 jaar tot 12 jaar / Max. 4 kids

IK LEER ANDERS!

Op afspraak

40€ p/p

De meeste mensen (± 95%) leren via het gehoor. Slechts een kleine groep leert in beelden. Door de informatie te vertalen naar beelden, kan deze groep zich de lesstof wel eigen maken. Tijdens een korte training leer je hoe je deze techniek kunt toepassen. Ideaal om vervolgens de lesstof in de klas goed te kunnen volgen. Het kind kan tijdens de eerste sessie direct vertellen of deze leermethode voor hem of haar werkt.

De training is voor leerlingen die problemen hebben met:

§ Taal: spelling, lezen.

§ Rekenen: tafels, plus-en min sommen.
§ Onthouden van informatie.
§ Concentratie: snel afgeleid
§ Organisatie en/of klokkijken.

Van 7 jaar tot 12 jaar 


Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.