Kids

Hou onze agenda in het oog!


Individuele coaching

Nadat je contact met me hebt opgenomen, starten we met een oriëntatiegesprek met enkel de ouders.

Dit gesprek is volledig gratis en vrijblijvend. We bekijken hoe ik jou en je kind kan verder helpen. Daarna kunnen we van start gaan met de coaching. Hierbij werken we in een aantal sessies aan jouw hulpvraag. Soms geef ik opdrachtjes mee die uw kind, eventueel samen met jou, mag uitvoeren. Het is belangrijk dat uw kind hierin gesteund wordt.

Tijdens de coaching kunnen verschillende werkvormen gebruikt worden, maar dit gebeurt steeds op een speelse en creatieve manier.

Oefen- en speelgroep

Kleine Helden Club

Oefen- en speelgroep voor kids tussen 4 en 7 jaar die nood hebben aan zelfvertrouwen, weerbaarheid, sociale vaardigheden en die stevig in hun schoenen willen staan. Deze cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten waarbij ze zelfvertrouwen in zichzelf ontdekken en sociale vaardigheden ontwikkelen. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema... Buiten de nodige vaardigheden leren en zelfvertrouwen op te bouwen, staat FUN centraal!

(van 4 jaar tot 7 jaar - max. 8 kids)

Oefen- en speelgroep

Prikkelhelden

Oefen- en speelgroep voor hooggevoelige kids tussen 4 en 7 jaar.

Tijdens deze 7 sessies leren we wat hooggevoeligheid is, wat prikkels zijn, over onze zintuigen, onze emoties en hoe we kunnen ontspannen en ontladen.

Op een leuke en herkenbare manier kijken we hoe we de lasten van hooggevoeligheid kunnen omzetten naar krachten. Net als echte prikkelhelden!

(van 4 jaar tot 7 jaar - Max. 8 kids)

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

Registreer je op onze nieuwsbrief!