E-coaching

Jongeren of ouders vinden het vaak prettig om vanuit hun eigen kamer, achter hun eigen laptop, gecoacht te worden. Met hen skype, mail of chat ik, zodat ze zich in hun eigen tijd kunnen laten coachen. 


  • Ik mail je een vragenformulier om samen met je kind in te vullen in de eerste sessie (noem het "intake"). Samen met wat je me mailt over je kind en waar jullie mee zitten, krijg ik een goed beeld van je kind en wat het wil leren. Ik help je om samen met je kind van het probleem een vaardigheid te maken.
  • Het is handig om een vaste dag en tijd af te spreken dat je met je kind gaat zitten om hem/haar te coachen. Zorg voor rust (niet laten storen door andere kinderen of telefoon) en neem de tijd (30 minuten tot een uur). Wij kunnen ook een vaste dag afspreken dat ik reageer en met oefeningen/suggesties kom, maar je kunt tussendoor ook vragen stellen. Als je kind me wil mailen mag dat natuurlijk altijd.
  • Daarna krijg je wekelijks een uitgebreide mail van mij met suggesties voor oefeningen en spelletjes en/of ik mail je op maat gemaakte dagboeken of schema's. Je krijgt advies hoe je het beste met je kind kan praten, welke oefeningen goed zijn om te doen. Sommige doe je samen met (je gezin en) je kind, sommige doet je kind alleen. Je kan me vragen stellen, en je kind uiteraard ook. 
  • Hou er rekening mee dat bij coaching er een golfbeweging plaats heeft, er kan, nadat je verbetering hebt gezien, opeens een dip komen. Houd dan moed en houd vol! In mijn boek kun je suggesties vinden hoe je dat aanpakt en uiteraard ben ik er om je met raad en daad bij te staan.Heb je er zin in? Ik wel!
    Wil je eerst nog meer weten? Bel of mail me.