Allerkleinste helden

Babymassage

een moment van rust en geborgenheid voor jou en je kindje! Van alle zintuigen wordt de tastzin het eerst ontwikkeld en de manier waarop een baby wordt aangeraakt is bepalend voor zijn verdere leven. Babymassage is een mooie manier om de band tussen jou en je kindje te versterken.

In het kader van rust, warmte, aangename muziek en professionele begeleiding wordt de massage uitgelegd.


Vanaf 6 weken oud.

Bewegen en spelen met je baby

Deze cursus bestaat uit verschillende activiteiten als babygebarentaal, muziek, waterspel, babymassage, poppenspel en gebruikt verschillende materialen zoals strandballen, zeepbellen, parachutes, veertjes,... Dit alles ondersteund door heerlijke liedjes. Deze activiteiten zijn leerzaam en vooral ook heel erg leuk voor baby èn ouder en kunnen juist ook thuis gebruikt worden om te spelen met je baby.


Van 6 weken tot 15 maanden oud.

Muzikantjes

Heerlijk zingen, dansen, spelen en muziek maken op eenvoudige instrumentjes! Samen met ouder een gezellige en leerzame kennismaking met muziek.
Jonge kinderen zijn dol op muziek en bewegen. Naast dat dit goed is voor de ontwikkeling, versterkt het ook de emotionele band tussen ouder en kind. Plezier beleven aan muziek staat voorop en er is geen ervaring voor nodig.


Van 6 maanden tot 18 maanden oud.

* Babymassage kan individueel bij uw thuis, of verzamel een groepje vriendinnen en ga samen aan de slag!

Check de agenda voor cursussen en workshops!

Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.