Aanbod

Hou de agenda in het oog!

Individuele coaching

Prijs afhankelijk van pakket

Nadat je contact met me hebt opgenomen, starten we met een oriëntatiegesprek met enkel de ouders. Dit gesprek is volledig gratis en vrijblijvend. We bekijken hoe ik jou en je kind kan verder helpen. Daarna kunnen we van start gaan met de coaching. Hierbij werken we in een aantal sessies aan jouw hulpvraag. Soms geef ik opdrachtjes mee die uw kind, eventueel samen met jou, mag uitvoeren. Het is belangrijk dat uw kind hierin gesteund wordt. 

Tijdens de coaching kunnen verschillende werkvormen gebruikt worden, maar dit gebeurt steeds op een speelse en creatieve manier.

Kleine Helden Club

€89,00

Oefen- en speelgroep voor kids tussen 4 en 7 jaar die nood hebben aan zelfvertrouwen, weerbaarheid, sociale vaardigheden en die stevig in hun schoenen willen staan. Deze cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten waarbij ze zelfvertrouwen in zichzelf ontdekken en sociale vaardigheden ontwikkelen. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema... Buiten de nodige vaardigheden leren en zelfvertrouwen op te bouwen, staat FUN centraal!

(van 4 jaar tot 7 jaar - max. 8 kids)

Oudercoaching voor hooggevoelige, temperamentvolle kids!

€44,00 

Er zit meer achter een driftbui dan je denkt... Wat is hooggevoeligheid? Hoe uit zich dit bij mijn kind? Hoe kan ik mijn kind beschermen tegen overprikkeling? Wat kan ik als ouder doen, om mijn kind te leren omgaan met zijn of haar hooggevoeligheid? 

Deze drie sessies geven je inzicht in je kind en de nodige tools om je thuis terug in balans te brengen.

(max. 8 ouders)

Dappere Helden

€89,00 

Is je kind bang om fouten te maken? Maakt je kind zich verschrikkelijk druk in een toets op school? Heeft jouw kind soms onverklaarbare buikpijn? Piekert je kind vaak, en ligt hij/zij wakker in bed?

(Faal)angst is een gemeen monster... Tijdens deze cursus leren de kinderen dat ze dit monstertje te baas kunnen. We geven ze de tools via leuke en creatieve oefeningen om de negatieve, onzekere gevoelens om te buigen naar positieve gedachten. Zo staan ze sterker in hun schoenen.


(van 4 jaar tot 7 jaar - Max. 8 kids)

Prikkelhelden

€89,00 

Oefen- en speelgroep voor hooggevoelige kids tussen 4 en 7 jaar. 

Tijdens deze sessies leren we wat hooggevoeligheid is, wat prikkels zijn, over onze zintuigen, onze emoties en hoe we kunnen ontspannen en ontladen. 

Op een leuke en herkenbare manier kijken we hoe we de lasten van hooggevoeligheid kunnen omzetten naar krachten. Net als echte prikkelhelden!

(van 4 jaar tot 7 jaar - Max. 8 kids)

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!