Aanbod op locatie

Kleine Helden Kindercoaching verzorgt ook lezingen / workshops / presentaties op locatie. Je kunt daarbij denken aan een ouderavond van school, tijdens de schooluren, kinderopvang maar ook bijvoorbeeld bij een sportvereniging. Aan de hand van een bepaald onderwerp of thema zal ik uitleggen, informeren en het liefst de aanwezigen prikkelen en uitnodigen om te ervaren. Het onderwerp of thema kan in overleg bepaald worden. Onderstaand kan u reeds enkele voorbeelden vinden.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

WOBBELYOGA

We verzorgen een workshop Wobbel Yoga in je klas!

Dit kan zowel voor het:

 • Kleuteronderwijs: vanaf 3 à 4 jaar. Hoewel kleuters motorisch minder vaardig zijn en minder evenwicht, coördinatie en kracht hebben, past Kleine Helden dit aan aan de leeftijd en mogelijkheden van het kind.
 • Lager onderwijs


Wobbelyoga is kinderyoga waarbij gebruik wordt gemaakt van het originele Wobbelboard. Hiermee gaat er een hele nieuwe wereld aan oefeningen en mooie verhalen open. Door de bewegingen van de Wobbel worden de yogahoudingen uitdagender en de avonturen die we meemaken nog leuker.  We wissel inspanning en ontspanning met elkaar af

Eenmalig als kennismaking of elke week of 1x/per maand,..

Wat houdt het in? De yoga workshops bieden een mix van:

 • Lichaamsoefeningen (asana's)
 • Ademhalingsoefeningen
 • Meditatietechnieken
 • Ontspanningsoefeningen

Ik leer anders!

Anders leren voor beelddenkers

De training is voor leerlingen die problemen hebben met:

§ Taal: spelling, lezen.

§ Rekenen: tafels, plus-en min sommen.

§ Onthouden van informatie.

§ Concentratie: snel afgeleid§ Organisatie en/of klokkijken.

De meeste mensen (± 95%) leren via het gehoor. Slechts een kleine groep leert in beelden. Door de informatie te vertalen naar beelden, kan deze groep zich de lesstof wel eigen maken. Tijdens een korte training leer je hoe je deze techniek kunt toepassen. Ideaal om vervolgens de lesstof in de klas goed te kunnen volgen. Het kind kan tijdens de eerste sessie direct vertellen of deze leermethode voor hem of haar werkt. 

Voor wie?

Leerkrachten, interne begeleiders en overige geïnteresseerden.

Graag een informatiesessie?
Het inschakelen is laagdrempelig en u krijgt in korte tijd veel nuttige informatie! U vergroot uw kennis en begrip over deze kinderen. En uiteraard krijgt u waardevolle handvatten en tips mee om direct in de praktijk toe te kunnen passen.


Andere onderwerpen op school

Pesten, hoogsensitiviteit, faalangst en scheiding

Waarom?
Het inschakelen is laagdrempelig en u krijgt in korte tijd veel nuttige informatie! U vergroot uw kennis en begrip over deze kinderen. En uiteraard krijgt u waardevolle handvatten en tips mee om direct in de praktijk toe te kunnen passen 

Heeft u als school interesse in:

 • omgaan met pesten in de klas
 • hooggevoeligheid (hoogsensitiviteit, HSP)
 • omgaan met faalangst in de klas
 • Kinderen in scheiding

en wilt u hier iets aan doen? Schakel mij dan in voor een informatiebijeenkomst op locatie. Dit kan zowel overdag bijv. tijdens een studiemiddag of in de avond plaatsvinden. Minimum aantal deelnemers is 2, de bijeenkomst duurt ca. 1,5 uur

Voor wie?

Leerkrachten, interne begeleiders en overige geïnteresseerden


Baby aan boord!

Ook voor kinderdagverblijven hebben we een ruim aanbod

Een toffe activiteit om met de kinderen te doen, of om de ouders bij te betrekken. Dit kan als eenmalige workshop, maar ook als wekelijks of maandelijkse activiteit! 

Afhankelijk van wat de wensen zijn, kunnen leidsters of ouders een workshop volgen, of wordt er les gegeven aan de kindjes zelf. Een voorbeeld van de mogelijkheden, vind je hieronder:

 • Babymassage
 • Spelen en bewegen met baby's
 • Muzikantjes (Muzikale vorming voor baby's)
 • Peuter Yoga

Dit kan tijdens de dagelijkse activiteiten, maar ook tijdens een opendeurdag, ouderdag, enz...

Vraag naar de mogelijkheden! 

Vraag meer info!